Warning: Creating default object from empty value in /home/dianys1/betonamprentatpavetrans.ro/wp-content/themes/consultab/C6A2A6585.php on line 493
Despre noi - Beton amprentat PaveTrans
12 ani de experienta

Beton Amprentat PaveTrans

Experienta vasta cu care venim in intampinarea clientilor nostri este principalul ATU pe care il avem. Peste 12 ani de experienta in beton amprentat si beton dezactivat ofera siguranta clientilor nostri pentru o lucrare reusita!

Pavajele din beton amprentat ofera un aspect foarte placut pentru curtea casei, pensiunii/hotelului, restaurantului sau chiar a companiei dumneavoastra. Acesta poate reproduce cu usurinta aspectul natural al lemnului, placi fasonate de piatra de rau. De asemenea acesta poate reproduce si materiale artificiale precum tigla  sau caramida.

Betonul amprentat vine într-o gamă foarte variată de culori, modele, pete și se poate amesteca chiar cu piatră și alte elemente pentru a se obține efectul dorit. Datorită naturii sale, betonul amprentat are o mare longevitate. El poate rezista atacurilor violente și calamităților naturale, rezistă pe orice tip de climă, fie că e frig și gheață, fie ploi, ninsori sau radiații ultraviolete.

12 ani de experienta

Lucreaza cu noi!

Alege o echipa cu 12 ani de experienta pentru proiectul casei tale sau a afacerii tale.

Raport calitate-pret

Garantam cel mai bun raport intre pret si calitate existent pe piata din Romania!

Idei creative

Inovativitatea cu care abordam fiecare lucrare ne-a facut remarcati pe piata! Da plus valoare curtii tale!

Durabilitate

Fiecare lucrare executata este durabila si calitativa pe termen indelungat!

Intretinere usoara

Usurinta cu care puteti intretine betonul amprentat este un avantaj primordial!

APEL TELEFONIC
WhatsApp beton amprentat